Най-сетне „Shining Pain“!

Най-сетне в ютюб, някой (благодаря ти!, Год блес ю, и в този дух) е качил любимото ми парче „Shining Pain“ на St. Germain, албумът е Soel – 2003-та.

 

Доволствам с още три любими на St. Germain:

St. Germain & Patricia Kass – Black Coffee

St. Germain & Cano Lasso

St. Germain & Vanessa Paradis

5 thoughts on “Най-сетне „Shining Pain“!

  1. като изключим стартовото парче, останалите са ми неизвестни. прослушах ги, а тази мома да вземе да се поохрани малко, че е замязала на рабицова мрежа…

  2. коректура. black coffee също познавам.

  3. Незабравимо е стартовото парче, особено ако се слуша на приглушено хубаво място, на блуждаеща маса с предраг човек срещу ти, тревни аромати (не тамян, сакън!), свещи, и от едната стена ти намига Ибрахим Ферер, на другата всичките ZUCO-вци 103 (на брой, барабар с автографите) и на всичкото отгоре барманът знае кой изпълнява парчето и от кой албум е. Може ли една сангрия, моля. )

  4. black coffee кой не е пял/пил, кой не е чувал за него… ) Харесва ми и интерпретацията на Sinead O’Connor от албума Al’s – 2000 г. Неузнаваема, адски й лепне.
    Апропо, кого визираш с „тази мома да вземе…“, на третото клипче? Ванеса Паради пее (още ли е ДжониДеповица, не знам), но категорично не тя се вее из видеото. Тази е буфосинхронистка. Нещо като Мили Ванили, дето взеха Грами, щото красиво си отварят устата. )

  5. те, същата. на 20 килограма живо тегло как да имаш сили за нещо друго, освен да си отваряш устата в синхрон с музиката…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s